Termeni & conditii

Bine ati venit pe website-ul www.101trandafiri.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest website sunt furnizate persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Acest website este administrat de S.C. MIXTURE FLOWERS S.R.L. cu sediul in CONSTANTA, Str. ION RATIU , Nr. 28A, CAMERA NR 2 , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/2059/2016, cod de inregistrare in scopuri de  36450057, cont bancar RO22INGB0000999906004718, deschis la banca ING , reprezentata legal de Alexander Stoica-Marcu, in calitate de Administrator, denumit in prezentul contract “BENEFICIARUL”.

In calitate de proprietar al website-ului www.101trandafiri.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

1. Definitii:

Denumim „Vanzator” S.C. MIXTURE FLOWERS S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in acord cu conditiile si termenii prezentului website.

Denumim „Comanda” un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si se obliga sa faca plata acestora in momentul confirmarii comenzii.

Denumim „Contract” – o Comanda confirmata de catre Vanzator, si prin care Cumparatorul se obliga in a achita Comanda in momentul livrarii acesteia de catre Curier.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii care se gasesc pe website-ul www.101trandafiri.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre 101Trandafiri si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.101trandafiri.ro catre Cumparator.

2. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe website-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (email si/sau telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

  • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
  • Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii si Expedierea Comenzii se face electronic (email). Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. Drepturi de autor

Intregul continut al website-ului www.101trandafiri.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea S.C. MIXTURE FLOWERS S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor. Informatiile si materialele folosite in acest website sunt rezervate de S.C. MIXTURE FLOWERS S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest website in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in website, fara acordul scris al S.C. MIXTURE FLOWERS S.R.L., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor. Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

4. Politica de returnare

  • Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);
  • Produsele perisabile nu se pot returna (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);
  • Produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;
  • Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa 101Trandafiri.ro: SC Mixture Flowers SRL, bd.Iuliu Maniu nr.7, corp N, incinta Apaca, sector 6, prin orice curier rapid, exceptand posta romana
  • Doar transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire;
  • In colet se vor afla toate documentele primite initial;
  • Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului de retur care ramane in sarcina clientului, in 14 zile calendaristice de la primirea deciziei de returnare si de acceptare a denuntarii contractului din partea SC Mixture Flowers SRL (dar nu mai tarziu de 5 zile de la primirea unei eventuale plangeri / solicitari de denuntare a contractului din partea clientului in scris, pe email office@101trandafiri.ro)