Securitatea datelor

Intregul continut de pe acest website (care include, dar nu se limiteaza la: texte, grafice, vizualuri, produse, coduri, idei, poze, video, sunete) sunt proprietatea SC MIXTURE FLOWERS SRL – ALL RIGHTS RESERVED, cu urmatoarele date de identificare: 36450057, J13/2059/2016, str. Ion Ratiu nr. 28 A, Camera 2, localitatea Constanta, judetul Constanta, capital social 1000 RON. Compania nu garanteaza ca website-ul si continutul acestuia este 100% corect si valid. Clientii companiei au dreptul de a copia si printa continutul website-ului sau portiuni din acesta pentru unicul scop de a plasa o comanda in cadrul magazinului online www.101trandafiri.ro. Nu este sub nici o forma permisa preluarea continutului de pe acest website in scopuri comerciale. In cazul anumitor plangeri/ probleme/ sugestii legate de copyright, va rugam sa ne scrieti un email pe office@101trandafiri.ro, cu titlul Indicatii Copyright si veti primi un raspuns in maxim 3 zile lucratoare de la primirea emailului.

Confidentialitate si publicitate

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice nici una dintre informarile primite de la companie.

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client companiei, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al companiei. Orice defaimare, publicitate/ reclama negativa, informatii publice daunatoare companiei, facute de catre client fara acordul companiei, pot atrage dupa ele apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Compania prelucrează datele clientilor/ vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa in scris pe adresa de email office@101trandafiri.ro. De asemenea, clientilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.