Livrarea produselor

Livrarea se face gratuit si in termen de 24 h.  

Livrarile se fac prin firma de curierat partenera in termen de 24 de ore dupa primirea emailului de confirmare a expedierii comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client.

Email-ul de confirmare expediere comanda va fi trimis doar in momentul preluarii coletului de catre Curier. Acest mail va fi trimis doar dupa: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs; confirmarea modalitatii de plata sau a platii; timpul fizic de livrare. Comanda este expediata in 24 h cu conditia ca aceasta sa fie efectuata pana in ora 17:00 (livrarile se efectueaza marti-vineri in intervalul orar 09:00-18:00 si sambata 09:00-14:00).

 

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dumneavoastra este gresita etc.), veti fi contactat telefonic de catre curier. Clientul trebuie sa inteleaga riscurile asociate marfurilor de tip perisabil. Nu putem garanta ora de livrare in oras/ provincie si in destinatii internationale. Este foarte important ca datele de livrare si contact sa fie corecte si complete, pentru a nu intarzia livrarea.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora/ in perioade foarte aglomerate de tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun. Black Friday etc.

Anonimitate

Comenzile plasate pe website sub protectia anonimatului sau cu cererea expresa de pastrare a anonimatului nu sunt si nu vor fi divulgate destinatarului decat in cazuri exceptionale: ancheta oficiala din partea autoritatilor competente, cerere expresa si oficiala a destinatarului.