Despre noi

Alexander Stoica-Marcu

Alexander Stoica-Marcu

“Se spune ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, trebuie sa crezi in tine si sa lupti cu toate resursele… mai devreme sau mai tarziu, visul acela te va trezi in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si te va incuraja sa mergi cat mai departe. Pe mine, ma trezeste mirosul delicat al petalelor de trandafir si bucuria pe care o simt cu fiecare cutie de trandafiri livrata. Conteaza foarte mult sentimentele pozitive pe care le pot transmite celorlalti prin curierul dragostei… oricat de pasionat as fi eu de visul meu!”

Stii care este diferenta dintre un drum dificil presarat cu petale de trandafiri si unul usor pe care-l aleg majoritatea persoanelor?

Drumul dificil este creat cu realizari, speranta, dragoste, adevar, fara alternative de mijloc si poate reprezenta un exemplu si pentru ceilalti. La fel cum te intrebi: de ce nu 1 trandafir, ci 101 trandafiri? Depinde de tine cu ce ochi privesti fiecare drum si ce culoare vrei sa dai sentimentelor impartasite cu persoana draga: 101 de zambete, 101 de saruturi, 101 de clipe magice sau doar un simplu “Multumesc!” si o strangere de mana?!

Un mesajer al iubirii neconditionate

Un mesajer al iubirii neconditionate

Emotie, vibratie, cel mai frumos mod de a-ti exprima dragostea prin gesturi. De la selectarea atenta si asezarea celor 101 trandafiri cu mare grija in cutia special ambalata pana la livrarea lor direct catre inima ei, tot procesul este realizat cu pasiune si implicare, pentru o surpriza de neuitat.

Trandafiri rosii, albi sau roz, indiferent de culoarea pentru care vei opta, un aranjament unic invaluit in parfum de roze va reusi sa-i pastreze zambetul pe buze pentru un timp indelungat…

Intensitatea trairilor va creste cu fiecare atingere de petala fina si se va tempera odata cu lacrimile cristaline prelinse pe obraz. Daca iti doresti cu adevarat ca perfectiunea si sensibilitatea sa-si dea intalnire in fata casei tale, atunci alege 101 trandafiri! Primul pas l-ai facut deja, citind aceste randuri…