Cum comand?

Puteti achizitiona produse de pe website-ul www.101trandafiri.ro prin comanda online.

Cosul de cumparaturi

Navigand pe website, puteti selecta tipul de pachet pe care doriti sa il achizitionati si il puteti adauga in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul „Comanda”. Butonul respectiv se afla in dreptul fiecarui produs de pe website.

Puteti adauga in cos oricate produse/ pachete doriti, folosind procedeul descris mai sus.

Daca doriti mai multe bucati dintr-un anumit produs, in campul in care este indicata cantitatea, modificati cu numarul de bucati dorite, apoi apasati butonul „Actualizeaza cos!”. Pentru a elimina un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, apasati butonul „Sterge articol” situat in tabelul de comanda sub forma unui X.

Cum plasez o comanda?

Comenzile se pot face:

* Online la orice ora

  1. Pentru a comanda produsele, nu trebuie sa detineti un cont pe www.101trandafiri.ro. Daca vreti sa va faceti un cont nou, puteti introduce produsele in cosul de cumparaturi, iar la adaugarea datelor personale, bifati “Creaza cont pentru a-l folosi si mai tarziu”, introducand parola dvs.
  2. Dupa ce ati selectat produsele pe care doriti sa le cumparati, va rugam sa completati numele, adresa de livrare si metoda de plata. Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate cu *.
  3. Dupa ce ati urmat pasii descrisi mai sus, recititi cu atentie datele introduse si apasati pe butonul “Trimite comanda”.
  4. Veti primi un email de confirmare in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie email-ul respectiv.
  5. Daca v-ati inregistrat, o data completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dvs. si nu va mai fi nevoie sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa schimbati adresa de livrare.

Cum puteti modifica sau anula comanda?

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii „Finalizare comanda„, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le cumparati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari sau anula comanda, numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, scriindu-ne la adresa office@101trandafiri.ro

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezitati sa ne contactati.

Emailoffice@101trandafiri.ro
Tel: 0372 740 108

 

Cum platesc?

Pretul si Plata Produselor

Costul produselor:

Toate produsele de pe site-ul www.101trandafiri.ro au afisate preturile in RON cu TVA.

Costul transportului:

Transportul pachetelor de pana in 50 kg este gratuit. Pot aparea taxe suplimentare pentru anumite localitati, chiar si sub 50 kg.

Modalitati de plata

Plata produselor se face integral in momentul efectuarii comenzii pe website.
Politica de returnare: Datorita naturii produselor, acestea nu pot fi returnate.

Card bancar, online

Plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online – procesator de plati MobilPay, iar dupa finalizarea comenzii vei fi redirectat catre serverul securizat pentru plata. Te rugam sa introduci cu atentie datele card-ului. Pentru orice tip de probleme intampinate, te asiguram ca le vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp posibil.

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plata prin banca – Op (ordin de plata) – acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin Internet banking. Platile trebuie efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare si nu vom astepta intrarea efectiva a banilor in banca, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci.